13 maart 2018

Financiële infomarkten: tien partners verwelkomen 3.000 leerlingen en De Inspecteur zendt live uit

Tijdens de hele week slaat de financiële infomarkt z’n tenten op op diverse plekken in België en op dinsdag 13 maart in Antwerpen Centraal:

  • op maandag 12/3 in Brussel-Zuid,
  • op dinsdag 13/3 in Antwerpen-Centraal,
  • op donderdag 15/3 in Shopping Gent Zuid en
  • op vrijdag 16/3 in Luik Galeries Saint-Lambert.

Iedereen is welkom: vragen van voorbijgangers worden er beantwoord door de experten van de partners die samenwerken om van De Week van het Geld een succes te maken.

Ook dit jaar tekenen weer heel wat partners present: Wikifin.be, FOD Economie, FOD Financiën, de Nationale Bank van België, Febelfin, Assuralia, Observatoire du Crédit et de l'Endettement, de Centres de référence en médiation de dettes, BudgetInZicht samen met steunpunt Mens en Samenleving en Brocom verzamelen om burgers en scholieren te informeren over geldzaken.

De partners dagen dit jaar zo’n 3.000 leerlingen van de derde graad van het secundair onderwijs uit voor een educatief parcours op de vier infomarkten. Daarbij moeten ze de juiste antwoorden vinden op de vragen van alle partners in de speciaal daarvoor ontwikkelde app.

Op dinsdag 13 maart brengt De Inspecteur van Radio 2 live verslag uit van op de Infomarkt in het station Antwerpen-Centraal. Iedereen kan live of via de radio bij hem terecht met al zijn vragen over geld.

Meer info: www.deweekvanhetgeld.be

     « Vorig | Volgend »