BudgetInZicht Antwerpen nodigt je graag uit op het tweede dialoogmoment tussen advocaat-schuldbemiddelaars, maatschappelijk werkers en (kandidaat-) gerechtsdeurwaarders uit de regio Antwerpen.

Dit kalenderjaar bouwen we verder op het dialoogmoment van 2015 over ervaringsuitwisseling inzake collectieve schuldenregeling, en breiden we het thema uit tot “invordering en schuldbemiddeling”.

Er bestaan veelvuldige contacten tussen sociale diensten, advocaat-schuldbemiddelaars en de kantoren van gerechtsdeurwaarders. Die communicatie is vaak niet gestroomlijnd, en botst wel eens op wederzijds onbegrip of misverstaan van elkaars mogelijkheden of beperkingen.

De opzet van de dialoog is elkaars werkzaamheden beter te leren kennen en begrijpen. Elk vanuit zijn geëigend mandaat of setting. Zo kunnen we bijdragen tot een optimalisatie van schuldafwikkeling voor zowel opdrachtgevers als debiteurs, behorende tot ons doelpubliek, maar bij uitbreiding ook tot mensen die potentieel in schuldenlast kunnen geraken.

 

WANNEER: Donderdag 10 november 2016, van 13u tot 17u

WAAR: Karel de Grote Hogeschool, Campus Zuid, Brusselstraat 45, 2018 Antwerpen.

 

AGENDA

13u00: Onthaal

13u30: Inleidend plenum met Mr. Jan Helsen, voorzitter van AVAS (Antwerpse Vereniging van Advocaat-schuldbemiddelaars) en Mevr. Martine Vergauwen, syndicus van de Arrondissementskamer van gerechtsdeurwaarders van Antwerpen.

14u15: Dialoogtafels

16u15: Pauze

16u30: Afsluitend plenum met terugkoppeling van de belangrijkste bevindingen uit de dialoogtafels.
16u50: Afronding

17u00- 18u30 Receptie

 

KOSTPRIJS

Deelname aan deze studiedag is gratis voor alle partners binnen BudgetInZicht regio Antwerpen.

Andere geïnteresseerden betalen €30.

 

INSCHRIJVEN VIA:

http://www.cawantwerpen.be/dialoogmoment-over-collectieve-schuldenregeling

« Vorig | Volgend »