Laden Evenementen

« Alle Evenementen

R€MI-tool

oktober 10 @ 11:30 13:30

Heel wat lokale besturen kozen de afgelopen jaren voor de REMI-tool. Het geeft richting aan maatschappelijk assistenten bij het toekennen van steun. De REMI-tool maakt enerzijds maatwerk mogelijk en anderzijds is het eenduidig en gelijkwaardig.

Toch bestaan er nog veel verschillen tussen gemeentes. Iedereen werkte aan een eigen afsprakenkader en past de tool net wat anders toe. Die verscheidenheid vraagt om uitwisseling.

Ben je benieuwd hoe het lokaal bestuur in je buurgemeente hun afsprakenkader heeft vormgegeven? Raken jullie het niet eens over een bepaald thema en wil je weten hoe anderen dit oplossen? Heb je een vraag voor de ontwikkelaar zelf?

Kom op donderdag 10/10 naar de lunch & learn. Een medewerker van het Expertisecentrum Budget en Financieel Welzijn (CEBUD) die de tool ontwikkelde en opvolgt, is aanwezig. Zij licht toe waar de REMI-tool op dit moment staat, wie ze in gebruik nam en antwoordt op jouw vragen. Er is ook tijd om uit te wisselen met andere maatschappelijk assistenten bij de lunch.

*Is jouw lokaal bestuur van plan om REMI in te zetten of wil je hen graag overtuigen van de meerwaarde? Ook dan ben je welkom. Laat je inspireren door verhalen en praktijken van anderen. En ontdek welke lokale besturen je voorgingen.

Schrijf je snel in. En bezorg ons jouw vragen voor 15/9.

  • Datum: Donderdag 10 oktober 2024, 11.30 – 13.30 u.
  • Locatie: exacte locatie volgt later
  • Kostprijs: 15€ per deelnemer
    • Bij inschrijving worden de facturatiegegevens opgevraagd. Je ontvangt de factuur per mail na afloop van de vorming.
    • Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet aanwezig zijn. Gelieve ons minsten 5 werkdagen van tevoren te verwittigen. Zo geef je iemand anders de kans om deel te nemen. Zonder geldige reden of verwittiging, worden de kosten doorgerekend.